Träningsresa Samos

Träningsresa Samos

Upplev härlig träning, yoga och vandring med Ella & Emma

2-6 oktober 2024 på Samos, Grekland

Investera i dig själv och fyll på med energi inför höst och vintermånader! Följ med på en oförglömlig resa tillsammans med oss!

Vi utlovar träningsglädje, gemenskap, fantastiska vyer och omgivningar samt stunder för återhämtning och reflektion.

Img 5700

Träningsinstruktör Ella Roström

Ella Roström är en hängiven träningsinstruktör med över 25 års erfarenhet av gruppträning i olika former. Glädjen att motivera och engagera andra till att må bättre och att känna att träningen ger energi är hennes drivkraft. Ellas klasser tar med både kropp och sinne och ger dig både styrka, rörlighet och balans.

Ima148576

Boende

Pantheon Apartments och Studios är ett charmigt lägenhetshotell beläget i den idylliska fiskebyn Ormos Marathokampou. Hotellet ligger inbäddad bland olivträd och vinrankor med utsikt över Egeiska havet och det ståtliga berget Kerkis med sin höjd på 1 433 meter över havet. En kort promenad tar dig till byns klapperstenstrand, butiker och charmiga, familjeägda restauranger. I byns hamn ligger färgglada fiskebåtar förtöjda och ramar in den mysiga atmosfären. Jonas och Emma äger och driver Pantheon Apartments och Studios sedan ett år tillbaka. Det är nu den andra säsongen de välkomnar trevliga gäster till denna fina plats.

Img 2439
Kvällsvy Pantheon Kerkis

Träningsupplevelse

Ella anpassar träningen till gruppen och till dig som individ. Inga förkunskaper krävs.

Emma ser till att du har det bra under din vistelse och guidar i närområdet och under vandringen.

Träningsdagarna erbjuder två till tre olika träningspass. Ett morgonpass i form av dynamisk yoga för att väcka kroppen följt av ett valfritt dopp i havet eller i poolen. Därefter väntar en god frukost inspirerad av lokala råvaror. Eftermiddagens pass består av allt från intensiv Soma, styrka , stretch eller lugn och välgörande yoga med meditation.

Det finns stor frihet och möjlighet att välja gemenskap och aktivitet eller enskilda stunder för återhämtning och reflektion. Välj den aktivitet just du behöver!

En av dagarna startas med en guidad lite längre vandring, för att få en mer djupgående upplevelse av Samos vackra natur och spektakulära vyer.

Du kan förvänta dig

 • Högkvalitativ och personlig träning, yoga, vandring och föreläsning om välmående.
 • Fantastisk miljö med berg, hav och gröna olivträd på en av Greklands vackraste öar.
 • Underbara bad i kristallklart vatten.
 • Ett fräscht, familjärt boende och varmt bemötande på Pantheon Apartments & Studios.
 • Härlig gemenskap i en mindre grupp, 8-12 deltagare.
 • Dagar av träning, glädje och upplevelser.
 • Stunder av stilla lugn och ro samt möjlighet till återhämtning och reflektion.

Preliminärt program

Ankomstkväll

Incheckning och samling för ett enklare träningspass/ Soma som eventuellt avslutas med ett kvällsbad. Gemensam välkomstmiddag på en av byns restauranger.

Beskuren Ormos Beach

Dag 1

Morgonen inleds med ett yogapass med utsikt över hav och berg. Därefter väntar gemensam frukost. Förmiddagen erbjuder en lättare vandring i närområdet och ett träningspass på stranden som sedan avslutas med ett dopp i havet. Lunch på hotellet.

Eftermiddag – egen tid för valbar aktivitet

Cirka 17.00 lugn yoga och meditation.

Kväll – egen tid för avkoppling, matlagning, restaurangbesök och eller utflykter i närområdet.

Wille And Hanna At The Viewpoint

Dag 2

Tidig morgon – samling för avfärd med bil till vandringsleden. Vandring inklusive skogsbad. Vi pausar och njuter av fantastiska vyer och tystnad medan vi intar medhavd frukost och lunch. Vandringen avslutas sedan med ett bad i poolen eller i havet.

Cirka 17.00 Body Balance och föreläsning välmående.

Kväll – Egen tid för avkoppling, matlagning, restaurangbesök och eller besök i närområdet.

Img 7006

Dag 3

Morgonen inleds med löpning/promenad, med möjlighet till val av olika distanser, följt av yoga på stranden med avslutande morgondopp för att sedan inta frukost på hotellet.

Egen tid för valbar aktivitet/vila.

Lunch erbjuds på hotellet.

Cirka 17.00 Ett fusionpass med styrka, rörlighet , rörelseglädje och lugn. Dagen avslutas med en gemensam middag på en av restaurangerna i byn.

Dag 4

Frukost och transfer till flygplats för hemresa.

Paketpris

Vi har rabatterat vår premiärresa med 2.000 SEK för dig som vill träna med oss i oktober på Samos.

5.500 SEK (Ord – 7.500 SEK) per person för delat boende i Studio Ground Floor, 2 personer – “Studio” är ett större rum med kök och ett badrum.

6.800 SEK (Ord – 8.800 SEK) per person för delat boende i Apartment with Sea view, 2 personer – “Apartment” är en lägenhet med två rum, inklusive kök i ett av rummen och ett badrum.

Tillägg eget boende i en Apartment eller i en Studio, 3.500 SEK.

Finns intresse för fler dagars boende på Pantheon eller önskar ni bo tre personer i en Apartment? Välkomna att kontakta oss via mail eller telefon för information och vägledning. Se kontaktuppgifter nedan.

I priset ingår:

 • Transfer tur och retur mellan flygplats och hotell
 • Välkomstmiddag
 • Frukost och lunch
 • Träningspass
 • Guidad vandring inklusive frukost och lunch
 • Bilhyra i 3 dagar, del av bil (3-4 personer) för transport till platser att besöka samt vandringsled
 • Avslutningsmiddag

I priset ingår inte:

 • Flyg till och från Samos. Med reguljärflyg sker mellanlandning i Aten.
  • Ett exempel är flyg från Köpenhamn morgon eller förmiddag till Aten och sedan ankomst Samos sen eftermiddag. Priset varierar mellan cirka 4.000 -6.500 SEK beroende på när man bokar.
 • Två kvällsmiddagar
 • Måltidsdrycker till middagarna
 • Bensinkostnad för eventuella egna utflykter på Samos, med den redan hyrda bilen.
 • Egna privata kostnader

Anmälan och mer information

Platserna är begränsade. Se till att säkra din plats genom att kontakta oss redan idag!

Skicka in din anmälan till info@xplorehellas med rubriken “Träningsresa oktober”. Uppge namn, om du vill bo i Apartment eller i Studio, om du vill dela boende eller ha eget boende samt andra eventuella önskemål.

Vid första bekräftelsemejlet betalar du in anmälningsavgiften, 3.000 SEK, till XploreHellas (JKK i Växjö AB) på BG 408-9181. Märk inbetalningen med ditt namn.

Efter mottagen slutbekräftelse, bokar du sedan själv dina flygbiljetter. Vi hjälper dig med förslag på lämplig flight och flygsökningar.

Besök Pantheon Hotel Samos – Apartments and Studios (pantheonsamos.com) för mer information om boendet.

Maila info@xplorehellas.com eller ring Jonas, 070-88 14 700, Emma, 070-55 23 990 för mer information, frågor och funderingar.

Hoppas vi ses på Samos i oktober! // Ella, Emma och Jonas.

Garanti

Xplorehellas (JKK i Växjö AB) har ställd resegaranti hos Kammarkollegiet enligt Paketreselagen vilket garanterar att du får pengar tillbaka om träningsresan ställs in eller avbryts i förtid.

XploreHellas info@xplorehellas.com +4670 8814 700 JKK i Växjö AB